Росія хоче прорвати оборону на одному із напрямків: Сирський розповів про запеклі бої

Авдіївський напрямок залишається однією із найгарячіших ділянок фронту. Росія зосередила тут великі сили й протягом декількох діб намагаються прорвати оборону ЗСУ. Штурмові групи ворога за підтримки бронетехніки та інтенсивного артилерійського вогню щодня кидаються на позиції ЗСУ. Позиції українських сил накривають ще й КАБами.

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський відвідав фронт і доповів про ситуацію на Авдіївському напрямку. За словами Сирського, ворог активно використовує FPV-дрони та дрони-камікадзе для розвідки та коригування вогню. Авіація ворога гатить КАБами з безпечної відстані, а артилерійські позиції та пункти управління прикриваються засобами РЕБ.

В таких умовах ЗСУ стримують росіян, завдаючи йому значних втрат. Особливу увагу приділено знищенню бронетехніки та штурмових груп противника вогнем артилерії, бронегруп та ударних БПЛА. Засоби РЕБ використовуються для захисту від ворожих дронів, а ракетні системи та артилерія – для знищення їхніх пунктів управління.

Сирський брав активну участь в організації оборони на Авдіївському напрямку. Спільно з командирами бригад були розроблені оптимальні варіанти дій, організовано маневр резервами, забезпечено підвезення боєприпасів та інших матеріальних засобів.

Вжиті заходи дозволили зміцнити оборону та налагодити постійну взаємодію між всіма елементами оперативної побудови на цьому напрямку. Українські військові готові дати відсіч будь-яким спробам ворога прорвати оборону.

Нагадаємо, кількість жертв внаслідок нічної атаки дронів у Вінницькій області зросла. У лікарні померла одна з постраждалих.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости