Росія активно готується до наступної війни, - розвідка Естонії

Представники розвідки Естонії попереджають, що Росія вже готується до наступної війни. Ймовірно, йдеться про конфлікт з НАТО протягом наступних 10 років, повідомляє Foreign Policy.

Через два роки після повномасштабного вторгнення РФ в Україну Кремль реструктурує та розширює армію, очікуючи конфлікту з НАТО протягом 10 років, заявили керівники зовнішньої та військової розвідки Естонії.

Розвідники зазначають, що Росії вдалося переналаштувати економіку на воєнні рейки, тому "все більш-менш знову йде за планом" для РФ.

Генеральний директор Служби зовнішньої розвідки Естонії Каупо Росін зазначив, що російські воєначальники навчилися на помилках початкових етапів війни та адаптуються з нехарактерною швидкістю.

Росін додав, що росіяни завжди "вирішували проблеми" завдяки масовості.

Естонський розвідник вважає, що війна Росії з НАТО не є неминучою, але ще можна багато зробити для стримування Кремля.

Нагадаємо, сьогодні в Росії почалися так звані 3-денні президентські вибори. Також "голосування" нелегально відбуваються на окупованих РФ територіях України, що є грубим порушенням міжнародного права, принципів Статуту ООН, а також територіальної цілісності, суверенітету та незалежності України. Водночас російські добровольці вже четверту добу проводять рейд у Бєлгородській та Курській областях.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости