Погода підготувала для українців сюрприз на завтра: чи буде він приємним?

Завтра, 16 березня, українці можуть порадіти теплій погоді. У більшості областей не буде опадів. Дощ може застати зненацька лиш жителів південних регіонів, - такий прогноз дає Укргідрометцентр.

Завтра буде хмарно з проясненнями.

На Півдні України місцями можливий невеликий дощ, на решті території буде без опадів. Окрім цього, вночі та вранці на Прикарпатті та у більшості центральних областей туман.

Очікується помірний південний та південно-східний вітер. Його швидкість сягатиме 5 – 10 метрів за секунду.

Вночі температура коливатиметься у межах від 4 градусів тепла до 1 градуса морозу, на узбережжі морів трохи тепліше – до 2 – 7 градусів. Вдень 6 – 11 градусів тепла, на Заході країни до 15 градусів.

Синоптики попереджають, що 16 березня у деяких регіонах України будуть складні метеорологічні умови. Вночі та вранці на Прикарпатті та у центральних (крім Полтавської) областях туман, видимість сягатиме 200 – 500 метрів. Оголошено І рівень небезпечності, жовтий.

Погодні умови можуть призвести до порушення руху транспорту на окремих ділянках доріг та вулиць.
Нагадаємо, астрологи у березні пророкують представникам різних знаків Зодіаку успіхи та виклики у фінансовій сфері. Раніше астрологи розкрили, кому саме зі знаків Зодіаку варто очікувати на зустріч із довгоочікуваною другою половинкою у 2024 року.

Нагадаємо, астрологи розказали, кому фінансово пощастить у 2024 році.

Додамо, що 2024 рік обіцяє стати періодом значущих подій, змін, перемог і невдач у житті багатьох знаків Зодіаку. Дракон, як володар року, матиме особливий вплив. 2024 рік обіцяє бути часом, коли важливо буде бути готовим до непередбачуваного і використовувати можливості, які пропонує доля.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости