Дощ, сніг, ожеледиця: прогноз погоди в Україні на завтра

У вівторок, 19 березня, в західних областях України очікується сніг, місцями буде ожеледиця на дорогах. На решті територій можливі дощі, повідомляє Український гідрометеорологічний центр.

В західних областях сніг, вдень з дощем, на дорогах місцями ожеледиця; вітер північно-західний, 7-12 м/с; температура вночі 0-5 морозу, вдень 1-6 тепла. На решті території дощі, вночі з мокрим снігом; в Кіровоградській, Дніпропетровській, Миколаївській, Херсонській, Запорізькій областях та в Криму вночі та вранці місцями туман; вітер південно східний, 5-10 м/с; температура вночі від 3 тепла до 2 морозу (в Криму 1-6° тепла), вдень 4-9 тепла, на південному сході країни до 13", - пише пресслужба.

Температура повітря:

на заході коливатиметься від -1 до -4 вночі й від +2 до +8 вдень;
на півночі коливатиметься від 0 до +4 вночі й від +5 до +8 вдень;
на півдні коливатиметься від +0 до +5 вночі й від +6 до +12 вдень;

У Києві та області буде хмарно, очікується дощ, вночі з мокрим снігом. Вітер буде південно-східний, 5-10 м/с.

Температура в Київській області очікується вночі від +3 до -2, а вдень від +4 до +9. У Києві тим часом вночі від 0 до +2, а вдень від +5 до +7.

В Укргідрометцентрі попередили про значну сніголавинну небезпеку (3 рівень) на високогір'ї Івано-Франківської області.

"Можливе сходження лавин при низьких додаткових навантаженнях, окремих природних середніх та великих лавин. Радимо утриматись від походів на високогір'я!", - йдеться у повідомленні.

Крім того, помірна сніголавинна небезпека (2 рівень), очікується
-18-19 березня на високогір'ї Закарпатської області.

Також можливе підвищення рівня води.

Нагадаємо, астрологи у березні пророкують представникам різних знаків Зодіаку успіхи та виклики у фінансовій сфері. Раніше астрологи розкрили, кому саме зі знаків Зодіаку варто очікувати на зустріч із довгоочікуваною другою половинкою у 2024 року.

Нагадаємо, астрологи розказали, кому фінансово пощастить у 2024 році.

Додамо, що 2024 рік обіцяє стати періодом значущих подій, змін, перемог і невдач у житті багатьох знаків Зодіаку. Дракон, як володар року, матиме особливий вплив. 2024 рік обіцяє бути часом, коли важливо буде бути готовим до непередбачуваного і використовувати можливості, які пропонує доля.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости