Українські хакери атакували російські компанії: що відомо?

Сьогодні, 18 березня, ЗСУ здійснили кібероперацію проти російських компаній, які підтримували анексію Криму, що розпочалася десять років тому, передає портал АрміяInform з посиланням на свої джерела.

За допомогою дефейсу на їхніх веб-сайтах згадувалося про втрати Росією понад 30% Чорноморського флоту протягом двох років повномасштабного вторгнення. Серед тих, чий веб-простір був порушений, були сайти компаній, які, за замовленням російського військового керівництва, здійснювали інформаційну та рекламну підтримку анексії.

Зокрема, це стосувалося інформагентства «Новий день», регіональних порталів Криму, Москви і Свердловської області, а також рекламних агентств, які надавали послуги з розміщення матеріалів на території Російської федерації і тимчасово окупованому Криму.

На головних сторінках цих компаній з'явилися зображення потоплених російських кораблів та літаків стратегічної авіації, а також нагадування, що разом із незаконним так званим приєднанням Криму до Росії, у росіян «від'єдналося» 33% кораблів Чорноморського флоту.

Раніше повідомлялося, що у Росії біля Червоної площі збирається масовка на мітинг-концерт на честь п'ятого терміну російського диктатора Володимира Путіна.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости