Обстріл Києва 21 березня: ФОТО і ВІДЕО наслідків ракетної атаки

Російські окупанти в ніч на 21 березня атакували Київ ракетами різних типів. Вибухи пролунали у Подільському, Шевченківському та Святошинському районах. Понад 30 ракет було збито. Постраждалим надається необхідна допомога. На цей час відомо про 13 постраждалих, серед яких є дитина.

ДСНС України повідомляє про наслідки атаки:

"Подільський район: за однією адресою загоряння виникло у двоповерховій будівлі на площі 30 кв. м. Зруйновано перший поверх та частково другий. За іншою адресою сталось займання трансформаторної підстанції та ще за однією адресою загоряння виникло у складській будівлі на площі 150 кв. м.

Шевченківський район: за однією адресою виникла пожежа в квартирі на 5 поверсі 6-поверхового житлового будинку. Також в цьому районі було загоряння в 3 автомобілях та пошкоджено вікна багатоквартирного будинку.

Святошинський район: було пошкоджено вікна у житловому будинку".

З'явилися фото і відео наслідків російської атаки.

Нагадаємо, у ніч проти 21 березня росіяни атакували Україну двома балістичними/аеробалістичними ракетами «Іскандер-М» (KN-23) /Х-47М2 «Кинджал», а також 29-ма крилатими ракетами Х-101/Х-555 із 11 стратегічних бомбардувальників Ту-95МС.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости