Рятувальник та поліцейський потрапили під повторну атаку дронів у Харкові

Сьогодні, 23 березня, під час обстрілу в Харкові постраждали рятувальник та поліцейський. Вони потрапили під повторну атаку дронів окупантів. Про це повідомляє ДСНС України.

Опівночі внаслідок ворожого удару БПЛА по місту сталася пожежа триповерхової будівлі на площі 150 кв.м. До місця події відразу прибули підрозділи ДСНС та Нацполіції.

"Під час роботи рятувальників та правоохоронців на місці події ворог завдав повторного удару БПЛА. В результаті постраждали співробітник ДСНС та Нацполіції. Також пошкоджено два автомобіля ДСНС", - йдеться у повідомленні.

Крім того, як повідомляє голова Харківської ОВА Олег Синєгубов, під час атаки дронів по Харкову зафіксовано "приліт" у одну з комунальних установ. Поранення отримав і цивільний чоловік.

"00:10 місто Харків було під обстрілом БПЛА "Шахед". Влучання в комунальну установу, внаслідок чого горіла покрівля та приміщення на третьому поверсі будівлі", - розповів він.

Як зазначив голова ОВА, під час повторного обстрілу постраждав 19-річний чоловік, який знаходився поруч розташованого приватного будинку.

Що стосується відновлення електропостачання після масованої атаки ворога, то за інформацією Харківобленерго, в області протягом доби по м. Харкову та Харківській області було підключено до електроживлення понад 440 тис. абонентів. Наразі відключено до 275 тис. абонентів міста і області. Енергетики продовжують працювати 24/7 над ліквідацією наслідків обстрілів.

Нагадаємо, що правоохоронці опублікували резервні номери телефонів Національної поліції та Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС) із встановленими месенджерами.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости