Розробники розкрили інформацію про таємні російські дрони, що атакують Україну

Українські військові виявили невідомий російський дрон на Куп’янському напрямку. Такий же апарат було помічено на іншому напрямку фронту.

Детальніше про це розповів український військовий і зв’язківець Сергій Безкрестнов із позивним «Флеш» у своєму Telegram-каналі.

Бескрестнов поділився фотографіями та інформацією про знайдений дрон. На фото видно, що БПЛА має великий розмір та нестандартну конструкцію з двома парами крил.

Губернатор Нижегородської області Росії, Гліб Нікітін, ще 16 жовтня 2023 року повідомив про передачу подібних безпілотників російським окупаційним військам в Україні. Згідно з його повідомленням, дрон є розробкою ООО «Регіонально-промислова компанія» (РПК) з міста Нижній Новгород і здатний виконувати дистанційне мінування та вражати цілі на відстані до 20 км.

Поки що не відомо офіційної назви дрона, його технічних характеристик та особливостей застосування. Однак відомо, що компанія, яка стоїть за його розробкою, була зареєстрована у Нижньому Новгороді у 2015 році і спеціалізується на виробництві запчастин для автотранспортних засобів.

Нагадаємо, уночі проти 26 березня 2024 року у Харкові пролунала серія вибухів. Вже о 00:49 влада повідомила про атаку безпілотників та закликала жителів перебувати в укриттях.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости