Російські окупанти просуваються: ISW

Російські окупанти просунулися поблизу бурелому на схід від Тернів та поблизу Бахмута.

На опублікованих 25 березня кадрах зафіксовано удар українського HIMARS бомбою малого діаметра наземного запуску по російському центру управління безпілотниками поблизу Чорнянки Херсонської області, пише Інституту вивчення війни (ISW).

Українські та російські сили здійснили незначне просування вздовж лінії Куп'янськ-Кремінна. Геолокаційні кадри за 24 березня свідчать, що українські сили відновили обмежені позиції у північній Синьківці.

Росіяни незначно просунулися поблизу Бахмута. Окупанти рухаються на північний схід від Каналу, на східному передмісті Часового Яру.

Під Авдіївкою 26 березня тривали позиційні бої, однак підтверджених змін лінії фронту не було.

На захід та південний захід від Донецька підтверджених змін лінії фронту не було.

Російські "воєнкори" повідомляли про просування російських сил поблизу Георгіївки, Красногорівки (на захід від Донецька) і Новомихайлівки. В ISW не знайшли візуального підтвердження цьому. Аналітики вважають, що окупанти контролюють менш ніж 50% Новомихайлівки.

26 березня тривали активні позиційні бої на східному березі Херсонської області. На відео показали удар українського HIMARS бомбою малого діаметра наземного запуску по російському центру управління безпілотниками поблизу Чорнянки Херсонської області.

Нагадаємо, протягом минулої доби авіація Сил оборони завдала ударів по 2 пунктах управління та 8 районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки противника.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости