Українців попереджають про загрозу нових ракетних атак та проникнення ДРГ РФ у столицю

Керівники країни-агресора Росії заявили про наміри збільшити кількість ракетних атак, спрямованих на цивільні об’єкти та мирних громадян України та Києва зокрема. У зв'язку з тим було проведено невідкладне засідання Ради оборони міста Києва щодо забезпечення безпеки в столиці.

Київська міська військова адміністрація оприлюднила рішення, яке було прийнято.

У повідомленні зазначається, що не виключається загроза спроб проникнення на територію міста диверсійно-розвідувальних груп противника, залучення агентів російських спецслужб та інших ворожих елементів для дестабілізації ситуації в столиці.

Є небезпека при скупченні великої кількості людей. Силові та військові структури посилять роботу. Також увага буде приділятися доступністю укриттів та готовності пунктів незламності до використання.

Окремо буде здійснюватися моніторинг соціальних мереж щодо поширення дезінформації, провокацій та іншої інформації спрямованої на дестабілізацію ситуації в столиці.

Нагадаємо, внаслідок російського ракетного удару по Миколаєву 27 березня постраждали 12 людей. Імовірно, вдарив балістичною ракетою «Іскандер-М».

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости