Браслет за $8 тис та вишиванка за $2 тис: як вдягається заступниця міністра юстиції Ірина Мудра

Гардероб заступниці міністра воюючої країни аж ніяк не відповідає її статусу: тут і браслети, якими люблять хизуватися молоді відфотошоплені дівчатка на утриманні, і пафосна вишиванка за 10 середніх зарплат.

Проте, як стало відомо журналістам, витрачає на це чиновниця не власні кошти. Її гардероб фінансує інший високопоставлений політик - голова НБУ Андрій Пишний.

До своєї карколомної карʼєри в політиці Мудра за дивним, насправді ні, збігом обставин працювала разом з Андрієм Пишним в Ощадбанку.

Їх роман тягнеться ще з часів коли Пишний очолював цей банк. Після того як Пишний очолив Нацбанк, він взяв з собою і Мудру, але завбачливо влаштував її подалі від фінансів — в юриспруденцію.

Ми зібрали топ-5 атрибутів Мудрої, в яких вона «працює».

Варто зауважити, що Мудра не схожа на типову коханку українського чиновника.

Своє кохання в образі Пишного вона зустріла в більш дорослому та усвідомленому віці. Тому, щоб утримати коштовне надбання та відповідати статусу, особливу увагу жінка приділяє тюнінгу. Скули, губи, блефаропластика, ботокс, золоті нитки, філери — це незмінний арсенал в боротьбі за молодість не лише Мудрої, а й усіх жінок. Але оскільки наша бьюті індустрія ще не вміє штампувати унікальні обличчя, таких Мудрих в нас багато.

Крім того, Мудра на своїй аватарці в Facebook красується в браслеті Cartier за 8000 євро. А ще має фотосесію з сумкою Burberry у Парижі вартістю майже 2000 євро і скромно виставила фото з обновкою на Facebook. Звісно, ж в Париж і в Burberry Мудра приїхала по роботі, все на благо України.

Барбіманія не обійшла стороною чиновницю, тому вона придбала рожевий костюм Hugo Boss вартістю 30 000 грн, зараз можна придбати по акції за 18 000 грн.

Ну і якщо і проявляти любов до України, то як і годиться українським чиновникам, виключно в дизайнерській вишиванці вартістю майже 2000 доларів від Юлії Магдич.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости