Загроза ДРГ: у Київській області продовжують посилювати оборону

Київщина продовжує нарощувати роботи з облаштування фортифікаційних споруд. Наразі захист наших кордонів – одна з головних цілей політики безпеки. Вже встановлено майже 10 тисяч бетонних пірамід. Про це повідомляє Telegram-канал Київської обласної військової адміністрації (ОВА).

Захист кордонів сьогодні є однією з головних цілей політики безпеки.

Фортифікації передбачають:

розгалужену систему траншей, бліндажів та інших видів укриттів;

встановлення загороджувальних рубежів. Мова йде про "зуби дракона", протитанкові рови й не тільки.

Зазначається, що вже було встановлено майже 10 тисяч бетонних пірамід. Також облаштовано протитанкові рови.

"Будівництво фортифікацій під постійним контролем. Цього тижня провели засідання робочої групи "Прозорість та підзвітність" за участі представників всіх правоохоронних органів, військових та підрядників, які залучені до цього процесу. До всіх вимога єдина: якість, дотримання термінів та ефективне використання коштів", - розповів голова ОВА Руслан Кравченко.

Нагадаємо, керівники країни-агресора Росії заявили про наміри збільшити кількість ракетних атак, спрямованих на цивільні об’єкти та мирних громадян України та Києва зокрема. У зв'язку з тим було проведено невідкладне засідання Ради оборони міста Києва щодо забезпечення безпеки в столиці. Не виключається загроза спроб проникнення на територію міста диверсійно-розвідувальних груп противника, залучення агентів російських спецслужб та інших ворожих елементів для дестабілізації ситуації в столиці.

Зараз є небезпека при скупченні великої кількості людей. Силові та військові структури посилять роботу. Також увага буде приділятися доступністю укриттів та готовності пунктів незламності до використання.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости