Росіяни вдарили по Харкову: є загиблі та поранені. ФОТО

Російські терористи атакували Україну безпілотниками та крилатими ракетами, "Калібрами". Внаслідок ворожої атаки є "прильоти", жертви та постраждалі.

У Харкові вночі під час повітряної тривоги пролунали вибухи. Голова Харківської ОВА Олег Синєгубов розказав, що російські війська попали поряд із житловою забудовою у Шевченківському районі.

Начальник головного управління національної поліції Харкова Володимир Тимошко повідомив, що росіяни вдарили по місту ракетами С-300.

Росіяни також атакували обласний центр дронами. У місті були вибухи, працювала ППО.

Вранці мер Харкова Ігор Терехов повідомив, що внаслідок нічного удару по Шевченківському району станом на сьогоднішній ранок - шість загиблих та 10 поранених.

Також Олег Синєгубов написав уточнив, що наймолодшому постраждалому 23 роки, хлопець отримав вибухову травму та уламкові поранення. У середньому стані також 25-річна та 71-річна жінки, шість чоловіків від 35 до 85 років. Інші постраждалі - з легкими пораненнями.

"Пошкоджено 9 житлових будинків, адміністративна будівля, дитсадок, кафе, автомийка СТО, приміщення магазину АЗС, будівлі гуртожитків, легкові та вантажні автівки", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, у ніч на 6 квітня року російські окупанти атакували 32-ма ударними БпЛА типу «Shahed-131/136» із районів Приморсько-Ахтарськ, Курськ – РФ., а також шістьома ракетами різних типів: трьома зенітними керованими ракетами С-300 із Бєлгородської області, двома крилатими ракетами Х-101/Х-555 із літаків стратегічної авіації з Саратовської області та однією крилатою ракетою «Калібр» з акваторії Чорного моря.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости