Російська армія накрила вогнем Херсон. ФОТО

Протягом доби російська армія з артилерії атакувала Херсон. Вранці окупанти накрили вогнем Дніпровський район. Пошкоджено дев’ять багатоповерхових будинків, аптеку, адміністративну будівлю, два службові автомобілі поліції та чотири цивільні автівки, повідомляє поліція Херсонської області.

"Внаслідок цієї атаки поранено трьох людей: у 53-річної жінки вибухова травма та уламкове поранення передпліччя, у 60-річного чоловіка черепно-мозкова травма, контузія та різана рана голови, у 81-річної потерпілої струс головного мозку, контузія та садна голови. Вночі під ударом БпЛА типу «Shahed-131/136» перебував Херсонський район. В одному з населених пунктів пошкоджено агропідприємство", - йдеться у повідомленні.

"Знову під ударом окупантів освітні заклади Херсона. Вночі ворог влучив у приміщення одного із коледжів. Снаряд пробив стіну спортивної зали. Ніхто з цивільних не постраждав", - йдеться у повідомленні Херсонської ОДА.

Нагадаємо, у ніч на 6 квітня року російські окупанти атакували 32-ма ударними БпЛА типу «Shahed-131/136» із районів Приморсько-Ахтарськ, Курськ – РФ., а також шістьома ракетами різних типів: трьома зенітними керованими ракетами С-300 із Бєлгородської області, двома крилатими ракетами Х-101/Х-555 із літаків стратегічної авіації з Саратовської області та однією крилатою ракетою «Калібр» з акваторії Чорного моря.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости