РФ просунулися в Луганській та Донецькій областях: що відбувається на фронті

Збройні сили Російської Федерації просунулися за кількома напрямками на Донбасі.

Про це повідомляють аналітики американського Інституту вивчення війни (ISW).

За даними ISW, окупаційні війська просуваються в напрямку Кремінної, розташованої в Луганській області, а також на північний захід і південний захід від Бахмута і Донецька, що в Донецькій області.

У Луганській області російські сили 8 квітня незначно просунулися в напрямку Кремінної, що розташована на південний захід від Білогорівки. По всій лінії від Куп'янська до Сватового і Кремінної тривають позиційні бої.

У Донецькій області геолокаційні дані від 8 квітня свідчать про просування російських військ на південний захід від Богданівки, що розташована на північний захід від Бахмута.

Деякі російські військові блогери стверджували, що окупаційні сили також просуваються до західної околиці Григорівки, на схід і південний схід від Часового Яру, а також на захід від Іванівського. Однак ISW не знайшов підтвердження цієї інформації.

Бойові дії тривають на таких напрямках:

Нещодавно російські збройні сили захопили обмежені позиції на північ від Авдіївки, проте українські війська здійснили контратаку і повернули деякі з втрачених позицій.

Нагадаємо, військові блогери відзначили відмінність реальності на полі бою від розповсюджуваної в інформаційному просторі РФ.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости