Красуня і чудовисько з Коломиї

Вся Україна спостерігала, як красива дівчина з Коломиї Анастасія Ілюк стала чемпіонкою України та Світу з фіт-моделей серед жінок до 160 см. Взагалі, наша команда у загальному заліку посіла друге місце з п'ятнадцяти країн-учасниць Чемпіонату світу.

Сама чемпіонка України та Світу Анастасія Іллюк у своїх коментарях наголошує, що для неї представляти Україну на такому рівні неабияка честь і відповідальність. Свою перемогу вона присвятила усім захисникам України.

Молода та завзята чемпіонка, фітнес тренерка, коуч зі здорового способу життя намагається продукувати найкращі життєві цінності. Шикарне життя, квіти, дорогі відпочинки це все атрибути життя чемпіонки.

Але усіма своїми здобутками Анастасія дякує своєму громадянському чоловіку та партнеру, а саме Сидоруку Володимиру Михайловичу.

Володимир також родом з Коломийського регіону та є так званим бізнесменом. Але як виявилось бізнес у нього полягає в тому, що він професійний шахрай та злочинець.

Якщо коротко, на рахунку пана Володимира:

Декілька разів він був у місцях позбавлення волі та наразі продовжує свою діяльність й надалі.

Він оперує компаніями ТОВ "КРОГОР", ТОВ "ЛУГАНА-СЕРВІС" та ТДВ "ВАРЯГ-СЕРВІС".

За даними Телеграм каналу «Осторожно мошенники» загальна сума збитків нанесених Паном Володимиром сягає понад 30 млн грн. Підприємці з різних регіонів України повідомляють про шахрайські дії Володимира Сидорука.

Як не дивно фігурантами кримінальних справ у всіх випадках, є офіційні або громадянські дружини Володимира Сидорука, зокрема перша дружина Анна Сидорук, відомий випадок щодо шахрайства в страховій Компанії, доречі на разі доволі успішна панянка в сфері розвитку освіти.

Черговою дружиною Володимира вже стала дівчина з кола спортсменів бодібілдерів - Наталія Баженова (Киценюк), майстер спорту України з бодібілдингу, переможниця та призерка всеукраїнських змагань, учасниця міжнародних змагань з бодіфітнесу та фітнес-бікіні.

Вона в принципі й стала тим майданчиком, який дав пану Володимиру нове коло знайомств та контактів для «кидків». Відповідно до даних відкритих джерел (YouControl) вона буладиректоркою компаній, які в подальшому перебували під слідством. У мережі є неодноразові згадки про провадження щодо стягнення заборгованості та інших порушень парочки.

Повертаючись до Коломийської красуні Анастасії Ілюк, молодої та амбіційної спортсменки, залишається незрозумілим її прагнення долучитись до масштабного шахрайства та заволодіння коштами громадян особливо у такий важкий для країни час.

Шахрайство, заволодіння коштами та майном для власного збагачення це точно не спортивна та відповідальна поведінка.

Тому редакція планує звернутися за коментарем до Національної федерації бодібілдингу України з відповідним запитом для з’ясування:

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости