Нічна атака росіян: сили ППО знищили 16 з 17 ворожих БпЛА

В ніч на 12 квітня росіяни атакакували Україну 17-ма ударними БпЛА та однією керованою авіаційною ракетою. Силам протиповітряної оборони вдалося знищити 16 безпілотників типу "Шахед".

Про це повідомив командувач Повітряними силами ЗСУ Микола Олещук.

Цієї ночі російські окупаційні війська атакували Україну:

У результаті бойової роботи українські військові знищили 16 ворожих безпілотних літальних апаратів. Російські повітряні цілі ліквідували у межах шести областей: Миколаївської, Одеської, Херсонської, Дніпропетровської, Вінницької та Хмельницької.

Також повідомляють, що в Дніпропетровській області у Криворізькому районі внаслідок падіння уламків ворожого "шахеда" спалахнула пожежа на об'є'кті енергетичної інфраструктури. Постраждалих внаслідок загорання немає.

"Внаслідок падіння уламків збитого дрону на Криворіжжі на об'єкті енергетики спалахнула пожежа. Ваші війни локалізувати, вогнеборці продовжують роботу", – зазначили в Telegram-каналі Сил оборони Півдня.

Нагадаємо, у Повітряних силах назвали необхідну для захисту України кількість ЗРК Patriot. Україні потрібно кілька десятків батарей Patriot, щоб перекрити північ та південний схід від російської авіації.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости