Кривий Ріг під ударом ворога: пожежа на на об'єкті енергетичної інфраструктури. ВІДЕО

У ніч проти 12 квітня російські загарбники запустили по території України ударні безпілотники типу "Шахед". Було зафіксовано кілька груп ворожих дронів-камікадзе. У різних областях оголосили повітряну тривогу. Крім того, згодом стало відомо про загрозу ракетних ударів з боку окупантів, зокрема по Харківській області. Також стало відомо про вибухи у Хмельницькій області.

У Криворізькому районі Дніпропетровської області цієї ночі через падіння уламків збитого дрона-камікадзе ворога на об'єкті енергетичної інфраструктури спалахнула пожежа, повідомляє Telegram-канал Сил оборони півдня України.

"Цієї ночі росіяни вкотре спрямували декілька хвиль ударних БпЛА типу «Shahed-131/136» з півдня. Під прицілом ворога була енергетична інфраструктура різних регіонів України. Напружена бойова робота Сил протиповітряної оборони на півдні тривала близько 5 годин. В нашій операційній зоні збито 7 баражуючих снарядів: 4 на Дніпропетровщині та по 1 на Херсонщині, Миколаївщині та Одещині. Внаслідок падіння уламків збитого дрону на Криворіжжі на об’єкті енергетики спалахнула пожежа", - йдеться у повідомленні.

Голова Ради оборони Кривого Рогу Олександр Вілкул уточнив, що внаслідок ворожої атаки були відключення електроенергії у частині міста, але до 03.00 енергопостачання було відновлено.

"Наразі є лише точкові відключення деяких об'єктів. Енергетики та всі відповідні служби продовжують відновлювальні роботи. Головне - без втрат", - зазначив він.

Раніше повідомлялося, що Росія влаштувала масштабну та масовану ракетно-дронову атаку на українські електростанції. Це частина підготовки до літнього настання. Кремль активно використовує затримку західної допомоги Україні.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости