"Тривають інтенсивні бої": Богданівка продовжує залишатися під контролем ЗСУ

Село Богданівка у Бахмутському районі, розташоване неподалік Часового Яру, продовжує залишатися під контролем українських сил. Про це повідомляє Міноборони України.

"Тривають інтенсивні бої за Богданівку на Бахмутському напрямку. Вночі штурмові групи ворога пробилися на північну околицю міста. Богданівка зараз під контролем Сил оборони. Іде бій, ворог не припиняє штурмів", - йдеться у повідомленні.

Як пише bahmut.in.ua, воїн 24-го ОШБ “Айдар” із позивним “Осман” розказав, що на Бахмутському напрямку російські війська провели спробу масштабного наступу. Під час атаки окупанти застосували більше 15 одиниць бронетехніки. ЗСУ відбили всі штурми та не дозволили загарбникам просунутись до Часового Яру. Українські захисники повністю контролюють місто та його околиці.

Нагадаємо, головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський у Telegram повідомив, що ситуація на східному фронті загострилася останніми днями. Росіяни активізували штурми і використовують техніку для атак. Він зазначив, що наступальні дії росіян активізувалися після проведення в Росії президентських виборів.

Ворог активно атакує позиції ЗСУ на Лиманському, Бахмутському напрямках штурмовими групами при підтримці бронетехніки. На Покровському напрямку намагається прорвати нашу оборону використовуючи десятки танків та БМП.

Суха погода сприяє використанню броньованої техніки на фронті. Погода зробила танкодоступною більшу частину відкритих ділянок.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости