Росіяни атакували Куп'янський район: поранено водія "швидкої"

Сьогодні,13 квітня, близько 13:30, російські терористи атакували з дрону Куп'янський район на Харківщині з дрону, поранено водія "швидкої", повідомляє Харківська облпрокуратура.

"За даними слідства, 13 квітня близько 13:30 окупанти скинули боєприпас з FPV-дрону на с. Петропавлівка Купʼянського району. Отримав поранення водій бригади екстреної медичної допомоги", - йдеться у повідомленні.

Також у відомстві розповіли, що о 10:30 російські військові завдали ударів по с. Загризове: зруйновано приватні домоволодіння, а о 2:20 окупанти обстріляли селище Борова - пошкоджено будинок культури.

"12 квітня близько 22:30 ЗС РФ завдали ракетний удар по м. Купʼянськ. Отримали поранення двоє чоловіків 61 та 73 років. Пошкоджено низку житлових будинків та господарчих будівель. За попередніми даними, по Купʼянську та Боровій ворог завдав удари ракетами «Гром Е-1». Внаслідок вчорашнього ворожого артилерійського обстрілу с. Веселе отримав поранення 47-річний чоловік. Також вчора під російськими ударами було м. Вовчанськ: травмовано двох чоловіків 63 та 43 років. У с. Шестакове 12 квітня через ворожий обстріл отримали поранення четверо цивільних чоловіків", - йдеться у повідомленні.

Раніше повідомлялося, що сьогодні вранці, 13 квітня, російські війська розстріляли автомобіль в одному із прикордонних районів Чернігівської області. Водій, який віз продукти місцевим жителям, загинув.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости