У США померли найстаріші сіамські близнюки у світі

У США у віці 62 років померли найстаріші сіамські близнюки у світі. Вони прожили на 30 років більше, ніж пророкували лікарі при їх народженні, передає BILD.

Американці Лорі та Джордж Шаппелл померли у лікарні у штаті Пенсільванія у віці 62 років. Причину їхньої смерті поки що не встановлено.

Лорі та Дорі народилися 18 вересня 1961 року. Протягом усього життя вони мали 30% загальної лобової частки мозку. У 2007 році Дорі стала ідентифікувати себе як чоловік і змінила ім'я на Джордж.

Зазначається, що Джордж, якого Лорі довелося катати в інвалідному візку, був пристрасним кантрі-співаком. Його сестра активно займалася спортом, любила боулінг та навіть виграла кілька призів на турнірах. Сіамські близнюки жили у двокімнатній квартирі в Пенсільванії.

У 2022 році Лорі розповідала британському виданню Sun, що кожен з близнюків має своє особисте життя.

“Коли я ходжу на побачення, Джордж приносить книги для читання. Це дозволяє йому навіть ігнорувати поцілунки. Так я зможу розважитись, поки він читає книгу або вирішує головоломку», — поділилася Лорі.

У США пара сіамських близнюків була широко відома: Лорі та Джордж разом навіть з'являлися у телешоу, також про них знімали документальні фільми.

Раніше повідомлялося, що найстаріший із чоловіків у світі поділився секретом довголіття.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости