ISW: Російські війська просунулися під Авдіївкою

Нові геолокаційні знімки показують, що російські сили продовжують просуватися під Авдіївкою. За даними американського Інституту вивчення війни (ISW), окупанти вже захопили центр Семенівки, яка знаходиться на заході від Авдіївки.

Згідно з опублікованими геолокаційними знімками, російські війська також просунулися на південь від Новобахмутівки та на схід від Новобахмутівки. Також були повідомлення від російських блогерів про те, що російські сили наближаються до околиць Очеретиного.

Російські блогери також заявили, що окупанти просунулися до східної частини громадського саду Зоря та досягли околиць Новобахмутівки. ISW, проте, не зміг підтвердити ці дані візуально.

Зазначені позиційні бої відбувалися на території на північний захід від Авдіївки, у районі Новокалинового та Новобахмутівки, на заході від Авдіївки біля Уманського та Бердичі, на південний захід від Авдіївки поблизу Первомайського та Нетайлового.

Нагадаємо, російська пропаганда поширює фейки про те, що українські військові нібито перешкоджають евакуації мешканців Часового Яру на Донеччині, щоб уповільнити наступ армії РФ.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости