Ворог намагається компенсувати невдачі наземних операцій повітряними ударами: Наталія Гуменюк

Війська РФ не припиняють терор на суходолі, де не можуть досягти помітних успіхів, які запланували, і компенсують свої невдачі повітряними ударами.

Про це розповіла начальник об’єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня України полковник Наталія Гуменюк в ефірі телемарафону «Єдині новини».

Речниця наголосила, що російські війська продовжують удари балістикою по різних регіонах Україна, намагаються тиснути з використанням ударних дронів.

«Ворог знову тяжіє до енергетичних об’єктів і намагається виявити наші системи ППО. Цієї ночі групи дронів кількісно були меншими та розміщувалися більш компактно», — розповіла Наталія Гуменюк.

За її словами, це говорить про те, що росіяни мають певну нестачу потенціалу ударних дронів, але намагаються тримати терор системним.

«Вчора був удар балістикою в напрямку Кіровоградщині, а вночі була хоч і невелика кількість, але була дронова атака», — додала вона.

Нагадаємо, Росія вночі 16 квітня атакувала Україну дев'ятьма ударними безпілотниками типу Shahed-131/136. Пуски були з мису Чауда в окупованому Криму. Всі безпілотники були збиті.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости