Атаки росіян на Чернігів: є жертви, багато поранених. ВІДЕО

Сьогодні, 17 квітня, російські війська завдали трьох ракетних ударів по Чернігову, ракети поцілили майже по центру міста, у густонаселеному районі. Є жертви та багато поранених. Про це у своєму відеозверненні повідомив начальник Чернігівської ОВА В’ячеслав Чаус.

Пряме влучання в будівлю соціальної інфраструктури. Це 8-поверхова будівля. Візуально зруйновані елементи стін з 6 поверхів. Крім того, пошкоджені будівлі, які знаходяться поряд - пошкоджено багато автомобілів в цьому районі.

"Недобрий ранок на Чернігівщині! Ворог завдав трьох ракетних ударів майже по центру міста. Є загиблі цивільні, є багато поранених. Зараз працюють рятувальники, медики", - йдеться у повідомленні.

У Національній поліції розказали, що в Головному управлінні Нацполіції у Чернігівській області діє оперативний штаб.

"Шановні громадяни! Якщо ви шукаєте своїх рідних ви можете звернутися за номером 093-241-09-87", - звернулись до українців правоохоронці.

Станом на 10:40 вже 8 загиблих та 18 постраждалих внаслідок ракетних ударів по Чернігову. Пошуково-рятувальна операція триває, повідомив в.о. міського голови Олександр Ломако в Телеграм.

Лікарні працюють в посиленому режимі.Чернігівський обласний центр крові дуже потребує допомоги - донорів, особливо з негативним резусом.

Місцеві ЗМІ пишуть про проблеми зі світлом в місті.

Раніше повідомлялося, що росіяни вдарили авіабомбою по закладу освіти на Харківщині, є загиблі.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости