У ISW прогнозують зміну тактики обстрілів та посилення ударів російських військ по Україні

Інструктор так званого Storm-Z заявляє, що російські війська повинні збільшити кількість ударів керованими бомбами. Він закликає скористатися недоліками України, спричиненими нестачею матеріально-технічного забезпечення.

Про це йдеться у звіті ISW.

Представник загонів російських ув’язнених закликає до посилення ударів росіян керованими бомбами для підтримки наземних операцій. За його словами, такі удари завдадуть значної шкоди українським військам і допоможуть росіянам захопити Часов Яр.

Інструктор стверджує, що російські військові “тестують” свою авіацію біля Часового Яру і можуть перетворити локальні успіхи на оперативні. “Ослаблена” система ППО України, за словами загарбника, має допомогти російським розвідувальним дронам діяти далі в тилу.

Інструктор закликає Росію оптимізувати використання реактивних систем залпового вогню для контрбатарейної боротьби.

“Ослаблення української ППО та ПЗРК дозволяє російським розвідувальним дронам діяти значно далі в тилу противника”, — говориться у звіті.

Разом з тим, ISW підтверджує, що нестача українських систем ППО дійсно може сприяти посиленню Росією ударів керованими бомбами. Ця тактика може допомогти росіянам у наступі біля Часів Яру.

Нагадаємо, внаслідок вчорашнього ракетного удару російських агресорів у Чернігові загинули 18 людей, ще 77 – зазнали поранень.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости