Напад на прикордонників у Рівненської області: що відомо?

Неподалік від населеного пункту Зарічне Рівненської області двоє чоловіків напали на прикордонників під час несення служби, повідомляє Державна прикордонна служба України (ДПСУ).

Під час несення служби дорогу автомобілю прикордонників перегородив інший транспортний засіб. Підійшовши до авто, аби з'ясувати причини блокування дороги, прикордонники виявили двох чоловіків, які перебували в неадекватному стані.

"Вимогу надати для перевірки документи та провести огляд авто чоловіки проігнорували, почали нецензурно висловлюватися та агресивно поводитися. Без жодних пояснень один з них завдав удару в обличчя прикордоннику", - йдеться у повідомленні.

До місця подій було викликано співробітників поліції.

Обох порушників затримано. За злісну непокору законній вимозі прикордонників осіб притягнуто до адмінвідповідальності. Окрім того, до Нацполіції направлено повідомлення про вчинення кримінального правопорушення.

Раніше повідомлялося, що у соцмережі Х один з акаунтів поширює неправдиву інформацію, називаючись пресслужбою прикордонного відомства. Зловмисники використовують символіку, схожу на притаманну Держприкордонслужбі. У повідомленні йдеться про пропуск через кордон за донат. У ДПСУ попередили, що це фейкова інформація.

Нагадуємо, українців запрошують до лав Державної прикордонної служби України.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости