Росіяни закликали українців надати їм дані про їх житло в окупації

Російські загарбники закликали українців надати їм дані про їх житло в окупації, передає Телеграм-канал БердянсЬк Сьогодні.

На окупаційних сайтах пишуть, що українці можуть надіслати до фейкового міністерства майнових та земельних відносин заяву, яка б підтвердила їх право на майно. Зазначається, що ця інформація вплине на прийняття рішення про визнання цього майна безхазяйним.

"До заяви потрібно додати документи, які підтверджують право на майно. Пропозиція виглядає привабливо, для тих, хто боїться втрати житло, але ми б не рекомендували так безрасудливо передавати персональні дані та документи на житло ворогу. З урахуванням того, що у служб ФСБ є повні дані на усіх мешканців ТОТ, вони можуть таким чином одразу визначити людей, які до деокупації міста, точно не зможуть повернутись на ТОТ",- йдеться у повідомленні.

Також зазначається, що захоплені квартири у Бердянську отримують тільки «потрібні» РФ люди.

Станом на зараз бердянці вже подали більше 1500 офіційних заяв до нацполіції України стосовно захоплення житла окупантами. Звісно в реальності таких випадків набагато більше. Загарбники, хоч і заявляють, що переоформити майно можна до 2028 року, але зробили такі умови, щоб максимально унеможливити цей процес для українців.

Раніше повідомлялося, що у тимчасово окуповано Бердянську Запорізької області підірвали одну з організаторок "виборів" РФ.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости