Укренерго попередило про відключення електроенергії: кого це торкнеться?

Сьогодні, 19 квітня, з 18:00 до 22:00 бізнесу та промисловості можуть відключити електроенергію. Про це повідомляє Укренерго.

У відомстві зазначили: "З 18:00 до 22:00 для бізнесу та промисловості можливе застосування графіків обмеження потужності. Ці заходи не торкнуться об’єктів критичної інфраструктури та підприємств оборонного комплексу. Продовжують цілодобово діяти обмеження споживання для промислових споживачів на Криворіжжі. Зранку діють обмеження споживання для побутових споживачів на Харківщині. Знеструмлено близько 203 тисяч споживачів. Просимо всіх споживачів ощадливо споживати електроенергію. А промисловість - максимально залучати імпорт електроенергії та використовувати, за наявності, альтернативні джерела живлення".

Зараз через негоду знеструмлено понад 20 населених пунктів в Дніпропетровській, Полтавській, та Сумській областях. З інших причин на ранок знеструмлено 385 населених пунктів. Через бойові дії: є знеструмлення у Дніпропетровській, Донецькій, Сумській, Харківській областях.

Ремонтні бригади працюють над відновленням електропостачання.

Зазначимо, що українцям рекомендується завжди бути готовими до відключення електроенергії. Міністерство внутрішніх справ України нагадало громадянам про правильне використання генераторів.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости