Окупанти атакували Миколаївську область: є жертва, серед поранених 14-річний хлопчик

У ніч на 20 квітня силами та засобами протиповітряної оборони на Миколаївщині знищено російський розвідувальний БпЛА. Про це повідомив голова Миколаївської ОВА Віталій Кім та розказав про наслідки ворожих обстрілів у Миколаївській області за минулу добу.

Він зазначив, що російські війська обстріляли село Солончаки Миколаївської області. Загинула жінка, серед постраждалих - 14-річний хлопець. Також поранення отримав літній чоловік.

"На зараз обидва поранені знаходяться в лікарні, стан стабільний. Надається вся необхідна медична допомога. Також було пошкоджено житловий будинок", - йдеться у повідомленні.

Зазначимо, що сьогодні, 20, квітня ближче до ранку в різних областях України оголосили тривогу через загрозу повітряних атак з боку російських військ, зокрема із застосуванням балістичних ракет та інших засобів нападу з тактичної авіації. Близько 05:00 повідомлялося про вибухи в Запоріжжі. Крім того, у Силах оборони півдня України розповіли про роботу ППО у регіоні, зокрема в Одеській області. Згодом стало відомо про вибух в Одесі.

Нагадаємо, на думку експертів Інституті вивчення війни, російські війська готуються до нового наступу наприкінці травня або влітку 2024 року.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости