Росія в ніч на 20 квітня атакувала Україну: скільки ракет та дронів знищено?

Ніч на 20 квітня в Україні була тривожною. Росія вчергове атакувала нашу країну. Командувач Повітряних сил ЗСУ Микола Олещук у Telegram повідомив, що Сили протиповітряної оборони знищили дві ворожі ракети та три розвідувальні дрони.


Він проінформував, що у ніч на 20 квітня російські окупанти атакували Україну трьома балістичними ракетами "Іскандер-М", двома зенітними керованими ракетами С-300/С-400 із Бєлгородської області, а також двома керованими авіаційними ракетами Х-59/Х-69 з акваторії Чорного моря. ППО знищила дві керовані авіаційні ракети Х-59/Х-69.

Також на південному напрямку знищено три розвідувальні БпЛА - два "Орлан-10" та один "Суперкам".

Нагадаємо, цієї ночі окупанти вдарили по Запоріжжю. Як повідомив голова Запорізької ОВА Іван Федоров, росіяни завдали ракетного удару по промисловій інфраструктурі міста. За його словами, ніхто не постраждав. Також зранку Сили оборони півдня України повідомили про роботу ППО у південному регіоні. Згодом стало відомо про вибух в Одесі.

Нагадаємо, на думку експертів Інституті вивчення війни, російські війська готуються до нового наступу наприкінці травня або влітку 2024 року.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости