У Дніпрі з-під завалів дістали тіло чоловіка, рятувальна операція закінчена. ФОТО

Вчора, 19 квітня, російські війська завдавати удару по Дніпропетровській області. Під обстріл потрапили Дніпро, Кривий Ріг, Синельниківський район. У Дніпрі вони своєю метою обрали залізничну інфраструктуру.

Дніпропетровщина пережила пекло. На місці ракетної атаки по дніпровській багатоповерхівці згуртувалися люди. ДСНС, поліція, медики, волонтери, комунальники, гуманітарні місії, небайдужі містяни. Усі намагалися допомогти постраждалим.

Рятувальники діставали з-під завалів людей. Зараз рятувальну операцію завершено, повідомляє ДСНС України та МВС України.

"Вночі рятувальники деблокували із-під завалів багатоповерхівки тіло загиблого чоловіка. У Дніпрі завершено аварійно-рятувальні роботи", - йдеться у повідомленні.

Всього внаслідок російської атаки у місті загинуло 3 людини, 24 - постраждало. Підрозділами ДСНС врятовано 12 осіб. Ще 51 людина отримала допомогу від психологів ДСНС.

Загалом через російські атаки 19 квітня у Дніпропетровській області загинули 8 осіб, з них - 2 дитини, 34 людини постраждали. Серед постраждалих 1 дитина.

Нагадаємо, що ніч на 20 квітня в Україні була тривожною. Росія вчергове атакувала нашу країну. Командувач Повітряних сил ЗСУ Микола Олещук у Telegram повідомив, що Сили протиповітряної оборони знищили дві ворожі ракети та три розвідувальні дрони.

Цієї ночі окупанти вдарили по Запоріжжю. Як повідомив голова Запорізької ОВА Іван Федоров, росіяни завдали ракетного удару по промисловій інфраструктурі міста. За його словами, ніхто не постраждав. Також зранку Сили оборони півдня України повідомили про роботу ППО у південному регіоні. Згодом стало відомо про вибух в Одесі.

На думку експертів Інституті вивчення війни, російські війська готуються до нового наступу наприкінці травня або влітку 2024 року.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости