Росіяни обстріляли автобусну зупинку в Херсоні

Російські загарбники обстріляли автобусну зупинку в Херсоні. Внаслідок атаки постраждала жінка. Про це повідомляє Херсонська ОВА в Telegram.


"Російські війська обстріляли автобусну зупинку у Дніпровському районі Херсона. Внаслідок ворожого обстрілу постраждала 44-річна жінка. Вона отримала контузію, поранення ноги, вибухову та черепно-мозкову травми", - йдеться у повідомленні.

Потерпілу доставили до лікарні. Їй надається медична допомога.

Крім того, повідомляється, що минулої доби противник обстрілював Нововоронцовку, Антонівку та місто Херсон. Під ворожим вогнем та авіаударами також опинилися Козацьке, Берислав і Новоберислав.

"Російські військові поцілили у житлові квартали населених пунктів області, зокрема пошкоджено 3 багатоповерхівки та 3 приватні будинки. Були зафіксовані влучання в медичний заклад, навчальний заклад, дитячий садок, приватні автомобілі та газогін. Виток газу перекрито, пожежі та загроз немає. Через російську агресію 3 людини дістали поранення, з них – одна дитина", - йдеться у повідомленні.

Раніше повідомлялося, що росіяни атакували автомобілі з людьми під Херсоном, є загиблі.

Військовим РФ заборонили говорити з населенням на окупованих територіях. Причиною рішення стала велика кількість інформації, яку місцеві передають Силам оборони.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости