На Київщині мікроавтобус з людьми провалився в яму, є жертви та постраждалі. ФОТО

Сьогодні вранці, 22 квітня, у результаті ДТП, яка сталася на території Іванківської громади поблизу с.Олива Київської області, дві людини загинуло та семеро постраждало, повідомляє ДСНС Київщини.

Прибувши до місця події, рятувальники встановили, що на трасі Іванків-Радомишль, мікроавтобус віз людей на роботу в с. Пісківка, і провалився у провалля. В салоні знаходилось 9 пасажирів.

За результатами проведених аварійно-рятувальних робіт, було виявлено двох загиблих та семеро людей у тяжкому стані.

Бригадами «швидкої» постраждалих направили до Бородянської та Іванківської лікарень.

Обставини даної події встановлюються поліцією.

Патрульна поліція Київської області попереджає:

"На автодорозі Іванків — Радомишль (Т-10-05), між селами Олива та Старовичі Вишгородського району, трапилася автопригода з потерпілими й загиблими — транспортний засіб Volkswagen T4 зʼїхав у провалля, ймовірно, спричинене розмиттям дорожнього покриття.

Рух транспорту на цій ділянці дороги перекрито в обох напрямках. Обʼїзд організовано автодорогою Розважів — Тетерівське — Кухарі (О10111). Також у населених пунктах Розважів, Кухарі та на підʼїздах до провалля будуть встановлені інформаційні панно та відповідні дорожні знаки.Плануйте маршрут своєї поїздки з урахуванням цієї інформації".

Раніше повідомлялося, що в Запоріжжі сталася жахлива ДТП, в якій один із автомобілів спалахнув. Загинули люди, є поранені.

Крім того, в Чернігівській області сталася смертельна ДТП. Водій Renault Scenic на виїзді з міста Корюківка врізався у блокпост і загинув.

Також ми повідомляли, як у Львові зіштовхнулися 27 авто.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости