Десантники РФ у Маріуполі заявили, що 25 квітня "підуть в атаку". ВІДЕО

Російські резерви, перекинуті у тимчасово окупований Маріуполь Донецької області, найближчими днями можуть бути використані для наступу на Часів Яр Донецької області.

Про це радник мера Маріуполя Петро Андрющенко повідомив у Telegram.

Андрющенко пояснив, що помічене раніше нове маркування на техніці окупантів – це позначення десантних підрозділів, які беруть участь у штурмі Часового Яру.

"Вантажівки з живою силою та боєкомплектом з подібним маркуванням продовжують прибувати, починаючи з п'ятниці [19 квітня]. Частково базуються на території ММК ім. Ілліча та в селах на північ у бік Волновахи [Донецької області]", – зазначив він.

За даними радника мера Маріуполя, окупанти у розмовах з місцевими "при купівлі алкоголю та провіанту" розповідають, що "25 квітня підуть в атаку".

"Напрямок не називають, проте з урахуванням інформації від [української оперативно-стратегічної групи військ] "Хортиця" - можливо це резерв для штурму Часового Яру", - вважає Андрющенко.

За його інформацією, також систематизувався рух військової техніки із Запорізької області через Мангуш та Микільське Донецької області у бік Волновахи.

"Щодня фіксуємо три дні поспіль щонайменше по шість тягачів з танками та іншою гусеничною технікою по два на лафеті у бік Волновахи. Все вказує, що росіяни збирають резерви у спробі "дотиснути" до запуску нового пакета допомоги [США]", - резюмував він.

Нагадаємо, для України проблема снарядного голоду, у порівнянні з російською федерацією, завжди стоїть гостро, проте ситуація не є критичною – фронт не обвалюється.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости