"Потужна бавовна": що відомо про вибухи у окупованому Маріуполі?

У Маріуполі в ніч проти 24 квітня пролунала затяжна серія вибухів. Вони лунали на околицях міста. Наслідком вибухів у тимчасово окупованому Маріуполі Донецької області стали удари по базах загарбників. Про це повідомляє Маріупольська міськрада.

"Близько першої години ночі у тимчасово окупованому Маріуполі пролунало не менше 10 вибухів", - йдеться у повідомленні.

Наразі відомо, що вибухи лунали на околицях міста, а місцеві інформресурси зазначають, що повітряні цілі нібито були збиті системами ППО.

"Бавовни" були досить потужними, оскільки вони долинули і до Бердянська. Зокрема, було чути більше п'яти гучних вибухів. Особливо голосно було у селах Осипенко, Новопетрівка, Червоне поле.

"Ймовірно, обстрілювалися російські військові бази, які там розташовуються. Чи були влучання у якісь об'єкти, наразі інформації немає", - йдеться у повідомленні міськраді.

Згодом радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко уточнив: "Кількість влучань не менш десяти. Основне місце ураження - 46.894767, 37.089086 Кількість загиблих - вже сім Кількість поранених - не менше 20 загалом (разом з щасливо померлими) Всі - офіцери, солдатня там не квартирується".

Нагадаємо, російські резерви, перекинуті у тимчасово окупований Маріуполь Донецької області, найближчими днями можуть бути використані для наступу на Часів Яр Донецької області. Про це повідомив радник мера Маріуполя Петро Андрющенко.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости