В Україні дощитиме: прогноз погоди на 25 квітня

Завтра, 25 квітня, в Україні у деяких регіонах ще утримається дощова погода. Місцями буде туман, повідомили в Укргідрометцентрі.

Синоптики попереджають, що у регіонах буде хмарно з проясненнями. Вночі та вранці місцями туман. Це явище омине лише схід.

Вночі на північному сході, Прикарпатті та Закарпатті будуть невеликі дощі. Вдень на заході, у Житомирській, Вінницькій, Київській областях невеликі дощі та подекуди грози. На решті території опадів не прогнозують.

Вночі температура повітря у західних областях становитиме +1-6°, а вдень підніметься до +9-14°. Тепліше буде на сході та південному сході - вночі 10-15° тепла, а вдень - 22-27° вище нуля. На решті території України вночі стовпчики термометрів покажуть +4-9°, а вдень +17-22°.

У Києві та в області 25 квітня буде хмарно з проясненнями. В регіоні очікується невеликий дощ, а вдень навіть з грозою. Вночі та вранці місцями туман. Швидкість південно-східного вітру становитиме 5-10 м/с.

В Київській області температура повітря – 4-9° тепла, вдень – +17-22°. В Києві вночі температура становитиме 6-8° тепла, вдень +18-20°.

Синоптики також попереджають про значну сніголавинну небезпеку (3 рівень).

Вона очікується: 24-25 квітня - на високогір'ї Івано-Франківської та східної частини Закарпатської областей. Можливе сходження лавин при низьких додаткових навантаженнях, окремих природних середніх та великих лавин.

Нагадаємо, відома астрологиня Людмила Булгакова склала гороскоп для всіх знаків зодіаку на квітень.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости