Росіяни спрямували на Львівську область крилаті ракети: наслідки атаки

Росія в ніч на 27 квітня завдала нового масованого удару по Україні. Окупанти використали 34 ракети різних типів, у тому числі "Кинджали". Сили ППО збили 21 ворожу ракету.

Загарбники атакували об'єкти енергетики у Дніпропетровській, Івано-Франківській та Львівській областях. ДТЕК повідомляє, що були атаковані чотири теплоелектростанції. Відомо про постраждалих.

Голова Львівської ОВА Максим Козицький у Telegram розказав про наслідки російської атаки на Львівщині в ніч на 27 квітня. Під ударом ворога були об'єкти енергетики.

Він зазначив, росіяни спрямували на Львівську область крилаті ракети різних типів та "Кинджали". Сили ППО збили три ракети.

Ворог атакував два обʼєкти критичної енергетичної інфраструктури у Стрийському та Червоноградському районах. Там сталися пожежі, їх ліквідували, але є руйнування.

Житлова інфраструктура і цивільні не постраждали.

Системи життєзабезпечення області працюють у штатному режимі. Про аварійні відключення електроенергії наразі не йдеться.

Щоб уникнути застосовування погодинних відключень, голова ОВА закликав обмежити використання електроприладами з 19:00 до 22:00. Йдеться про енергоємні прилади - кондиціонер, електрочайник, порохотяг, бойлер, обігрівач, праска, пральна машина, мікрохвильова піч, електропіч.

Нагадаємо, за інформацією Генштабу ЗСУ, російські війська посилили атаки на всіх напрямках.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости