Кидає в бій резерви: чому РФ поспішає з наступом

Російські загарбники продовжують продавлювали українську оборону на Авдіївському напрямку, відзначає офіцер ЗСУ Микола Мельник.

"Противник зрозумів, що ЗСУ відчувають тотальний голод в усьому, а тому намагається скористатись ситуацією та кидає в бій резерви. Тактика проста — прорив в одному місці із стрімким розгортанням у фланги сусідніх підрозділів", — написав офіцер ЗСУ. Микола Мельник відзначив, що за вихідні ситуація погіршилася, але контрольована. Зокрема, відзначає офіцер ЗСУ: противник продовжує атаку по всьому фронту; війська змушені будуть відійти з позицій між Кераміком і Очеретине, щоб не опинитися в оточенні; такий же відхід з метою вирівнювання силами ЗСУ, швидше за все, буде здійснений між Нетайловим і Невельським; противник, використовуючи Очеретино як плацдарм, пробує прорватись до траси Покровськ-Костянтинівка. "У наших батьків-командирів поки що слабо прослідковується хоч якась тактика, окрім як тушіння пожеж і затикання дірок. У той же час, мій рівень знань не дозволяє мені судити про генеральські справи", — додав офіцер ЗСУ.

Нагадаємо, командування російської армії може обирати між низкою тактичних напрямків для свого наступу у Донецькій області, проте поки незрозуміло, де саме у найближчий час вони зосередять свій основний удар.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости