ЗСУ атакували військовий аеродром "Джанкой", є поранені окупанти

Цієї ночі, 30 квітня, пролунали гучні вибухи над Сімферополем й Джанкоєм. Ворог перекрив Кримський міст. Як розповідає Defense Express, вибухи чули у Євпаторії, Джанкої, Сімферополі, Гвардійському та Красноперекопському районі.

Водночас колаборант Рогов зазначив лише про роботу систем ППО над Джанкоєм та Сімферополем, додавши, що удар завдавався ATACMS.

Зокрема є інформація, що атака на Крим могла бути комбінованою: окрім ракет були застосовані й далекобійні дрони.

Telegram-канал ASTRA пише, що балістичні ракети атакували військовий аеродром "Джанкой". Відомо про поранених окупантів.

Зазначається, що на аеродромі був дислокований вертолітний полк 4-го командування Військово-повітряних сил (ВПС) Російської Федерації, а також протиповітряна оборона (ППО) Південного військового округу. Внаслідок атаки поранення отримали 5 терористів.

Цієї ночі очевидці стверджували про пожежу та численні вибухи на військовому аеродромі. Водночас колаборанти заявляли про повне відбиття ракетної атаки протиповітряною обороною.

Нагадаємо, російські війська посилюють мобілізацію напередодні очікуваної наступальної операції влітку 2024 року. Однак їм буде складно швидко створити ефективні резерви на оперативному і стратегічному рівнях через великі втрати на фронті в Україні та у випадку, якщо ЗСУ зможуть ефективно їм протистояти.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости