Ракетна атака на Одесу: оприлюднено відео наслідків російського удару

Вечір 30 квітня, місто Одеса було атаковане Росією балістичними ракетами, наслідком чого постраждали житлові будинки. Загинуло троє людей, ще троє зазнали поранень.

Про це повідомив одеський мер Геннадій Труханов.

У житловому будинку були розбиті вікна та двері. Ранком оперативний штаб районної адміністрації розпочне роботу на місці події.

Дорогі одесити! Ви бачите, що у ворога розпочались "сакральні дати". Другий день поспіль він запускає по нас балістику. Я вас дуже прошу максимально швидко реагувати на сигнали повітряної тривоги та оперативно рухатись у безпечні місця. Це дуже важливо для збереження вашого життя і здоров'я." - написав Труханов.

Нагадаємо, що 30 квітня о 23:31 в Одесі сталося кілька вибухів. Про це повідомляє Суспільне. Повітряні сили України заздалегідь попереджали про загрозу використання балістичного озброєння з півдня: "Одеса - терміново в укриття!".

Пізніше з'явилася інформація, що Одесу атакували Росією балістичними ракетами. У результаті загинуло троє людей, ще троє отримали поранення. Постраждалим надається всю необхідну медичну допомогу.

Нагадаємо, Україна отримує нові постачання озброєнь зі США в рамках оновленої програми допомоги, за яку проголосував Конгрес США.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости