Російські терористи атакували Харків і область, є загиблі та поранені

Сьогодні, 1 травня, у Харкові, пролунав вибух, пізніше повідомлялося про "приліт". Крім того, російські терористи атакували Золочів, є загиблі та поранені. Про це повідомляє голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

Російські війська обстріляли Золочів Харківської області. Двоє людей загинули.

"Сьогодні о 10:00 росіяни завдали ударів КАБами по автомобілю та приватному будинку в селищі Золочів Богодухівського району. Внаслідок обстрілу загинули цивільний чоловік та жінка, які перебували в автівці. Також спалахнули ще три автівки", написав голова ОВА.

У ДСНС Харківської області уточнили, що Росія завдала удару по селищу Золочів Богодухівського району двома керованими авіабомбами. Наразі відомо про двох загиблих та трьох поранених людей.

Крім того, о 10:30 було три ворожих удара КАБами між с. Липці та с. Веселе. Попередньо без травмованих.

Під час останнього ворожого обстрілу Харкова влучання зафіксовано в Київському районі міста. Пошкоджена цивільна інфраструктура.

Російські війська постійно обстрілюють Харків, причому не лише ракетами, а й КАБами.

Вчора, 30 квітня, голова Харківської ОВА Олег Синєгубов написав, що внаслідок ворожого обстрілу авіабомбами Харкова дев'ять людей поранено та одна людина загинула.

"Перше влучання зафіксовано в Київському районі на території гаражного кооперативу та адмінбудівлі неподалеку. Понад 40 гаражів розтрощені. Зайнялись 3 легкові автомобілі, пошкоджені ще 6. Другий удар здійснено по Холодногірському району, внаслідок чого пошкоджено дві цивільні будівлі", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, поки всі думають, буде наступний наступ на Харків, експерт назвав можливе місце прориву РФ.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости