Росіяни на Херсонщині примусово виселяють українців з власних будинків

Російські загарбники на тимчасово окупованій частині Херсонщини виселяють мешканців з власних будинків й примусово на крадених автобусах вивозять до Криму. При цьому не дозволяють брати габаритні речі, тільки ручну поклажу.

Про це повідомляє Центр національного спротиву.

За їх інформацію виселяють мешканців населених пунктів Гола Пристань, Коханів та Гладківка. Чому так – окупанти не говорять. При цьому діють дуже рішуче.

"Окупанти проводять вивезення населення у відібраних зі шкіл та автотранспортних підприємств автобусах. Населення тимчасово розміщують у населених пунктах Півдня Херсонської області та у Криму", – йдеться у повідомленні.

Партизани припустили, що людей навмисно селять у переповнені та без будь-яких зручностей приміщення, щоб таким чином змусити їх переїхати жити до Росії. Що стосується чоловіків, то їх намагаються спонукати до участі у війні проти України.

У звільнені будинки заселяють російських військових, працівників адміністрацій та росіян, які бажають переїхати з депресивних регіонів у визначені населені пункти.

"Ці заходи є частиною російського плану з витіснення українців з прифронтових ділянок, що є складовою геноциду українського населення та цілковитої зміни демографічного складу на ТОТ Півдня та Сходу України", – резюмували у ЦНС.

Нагадаємо, Україна вже має ракети та безпілотники балістичного типу. Завдяки цим снарядам можна атакувати об'єкти в тилу РФ.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости