Загадкові пасочки, ковбаски та сальце вбили 10 окупантів у Маріуполі

Партизани повідомляють, що напередодні Великодня у тимчасово окупованому Маріуполі загинули 10 військових РФ у зв'язку з переданими "загадковими" пасочками, ковбасками та сальцем.

"У Маріуполі загинули 10 військових РФ у зв'язку з переданими "загадковими" пасочками, ковбасками та сальцем. Смак був не те що б чудовим, а "вбивчо" смачним. Великдень все ближче і ближче, а передач ще вистачає", - йдеться у Telegram-каналі партизанського руху "Атеш"

Зазначимо, що у Маріуполі не вперше загадково ліквідовуються окупанти. Так, у середині жовтня минулого року за тиждень у місті за "загадкових обставин" було вбито 26 російських військових, у листопаді 2023 року повідомлялося, що за кілька днів в окупованому Маріуполі було вбито як мінімум чотирьох співробітників "поліції" та ФСБ РФ. Крім того, було вбито ще шістьох російських загарбників. Зокрема, двох із них було застрелено прямо на вулиці.

Нагадаємо, російські пропагандисти заявили, що коли окупаційна армія РФ заходила до Маріуполя, там вже були підготовлені діти, які вбивали російських солдатів – "10–11-річні діти встромляли ножі просто в печінку під бронежилети". Радник мера Маріуполя Петро Андрющенко зазначив, що чергова брехня РФ може бути спробою "легалізувати" загибель українських дітей у місті.

Зазначимо, що українців попередили про загрозу ракетних ударів на Великдень. Синоптики дали прогноз погоди на Великодні свята.

Також ми писали, що на Великдень над Землею пройде один з найпотужніший метеоритний дощ.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости