У центрі Чернігова пролунав вибух у банку. ВІДЕО

У центрі Чернігова вночі, 6 травня, пролунав вибух у банку, почалася пожежа. Про це повідомляє поліція Чернігівської області.

Поліція розслідує обставини вибуху.

"Сьогодні близько 4-ї ранку до поліції надійшло повідомлення про вибух у приміщенні банку в центрі Чернігова. Внаслідок вибуху сталася пожежа, будівля пошкоджена. Постраждалих людей немає. Нині на місці події працюють рятувальники ДСНС, слідчо-оперативні групи поліції, вибухотехніки, керівництво ГУНП в Чернігівській області та Чернігівського райуправління поліції", - йдеться у повідомленні.

Внаслідок вибуху сталося руйнування конструкцій будівлі з подальшим горінням на площі 140 кв.м. Через це також пошкоджені три поруч припарковані автомобілі.
Надзвичайникам знадобилась майже година, що ліквідувати пожежу та розпочати розбір зруйнованих конструкцій приміщення. На місці події від ДСНС було залучено 23 рятувальники та 6 одиниць техніки. На щастя, загиблих та постраждалих немає.
Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 194 Кримінального кодексу України (умисне знищення або пошкодження майна шляхом вибуху).

Поліція працює на місці події.

Раніше повідомлялося, що на Львівщині стався вибух в пункті прийому металу.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости