"Переживати нам не варто": у ГУР розповіли про загрозу наступу окупантів на Харківську й Сумську області

Українська розвідка відстежує дії військ РФ на північному напрямку. Вживаються заходи, щоб не допустити наступу РФ на Харків та Суми.

Про це заявив представник Головного управління розвідки Міноборони України Андрій Юсов в ефірі національного телемарафону, його транслював канал "Рада".

"Переживати нам не варто. Позиція ГУР, безумовно, із цього приводу імовірного наступу РФ на Харків і Суми є, і вона регулярно доповідається військово-політичному керівництву держави. Усі необхідні дії вживаються", – сказав Андрій Юсов, коментуючи інформацію про нарощування угруповання військ РФ на півночі.

Він зазначив, що не буде публічно обговорювати оцінки скупчень і переміщень ворога, щоб не допомагати окупантам у плануванні й реалізації своїх подальших кроків.

"Те, що ворог робить, – це видно. Усе фіксується, необхідні кроки вживаються, пропрацьовуються необхідні дії та рішення з боку України", – запевнив представник ГУР.

Нагадаємо, Інститут вивчення війни повідомив, що США офіційно підтримують нові контрнаступальні операції військ України у 2025 році.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости