Прифронтовий Лиман на Донеччині отримав стоматологічне обладнання та розхідники для міського госпіталя

Лиманський міський госпіталь отримав від БО БФ «Help For Ukraine» стоматологічне обладнання та розхідні матеріали. А на Франківщину волонтерська команда Фонду доправили апарат для наркозу та хірургічний стіл. Допомога стала можлива завдяки Оксані Улан і Українському лікарському товариству в Німеччині та фонду Nova Ukraine.

Напередодні Великодня працівники Лиманської стоматологічної лікарні, не дивлячись на постійні обстріли були раді – волонтери БО БФ «Help For Ukraine» доправили в шпиталь дороговартісне стоматологічне обладнання. Бо навіть у прифронтових умовах люди потребують лікування зубів. Разом поїхали до Лиману і розхідні матеріали для стоматологічних маніпуляцій.

Актуальною допомога медичним обладнанням стала і для Івано-Франківщини. В умовах дефіциту коштів в меленьких містечках та селищах, апарат для наркозу та хірургічний стіл – серйозні речі для мешканців Лисецької громади. Саме в КНП «Лисецька лікарня» волонтерська команда БО БФ «Help For Ukraine» спрямувала так необхідне медобладнання.

Допомога, як розповідають у Фонді, стала можливою завдяки тісній співпраці з Оксаною Улан з Українського лікарського товариства в Німеччині та з фондом Nova Ukraine.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости