Ресурсів не вистачає: скільки зброї необхідно Україні

Україні завжди потрібно більше озброєння. Не було ще жодної війни, коли вистачало би повністю ресурсів.

Про це заявив заступник командира 3 ОШБр Максим Жорін.

Військовослужбовець зазначив, що моменту, коли ми скажемо "у нас все є, більше нічого не треба", доки триває війна, не буде.

Зокрема складно сказати, скільки потрібно FVP-дронів, які частково заміняють дефіцитні артилерійські снаряди. Лише в Третій штурмовій на Авдіївці вилітало по 130 FVP за одну добу. На думку Жоріна, попри те, що зараз є відносно спокійні напрямки, попереду більш інтенсивні бої.

Також ексочільник "Азову" повідомив про ефективність нічних FVP, завдяки яким протягом двох днів вдалося підбити 20 одиниць ворожої техніки.

"Дрони — це розхідний матеріал, якого для хорошого результату потрібно мати дуже багато. У сучасних реаліях однієї лише західної допомоги, особливо зважаючи на її несистемність, нам не вистачить, потрібно дуже швидко нарощувати власні виробництва, при тому в усіх напрямках військово-промислового комплексу", — підсумував заступник командира 3 ОШБр.

Нагадаємо, у Харкові внаслідок російського обстрілу вночі 10 травня пошкоджено 12 будинків, горіло 3 будинки, кількість постраждалих збільшилася до двох осіб.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости