Російські ДРГ намагаються прорвати кордон України

Російські окупанти посилили обстріли на північному напрямку. Передусім противник завдає ударів по місту Вовчанськ у Чугуївському районі Харківської області.

Усю ніч тривали обстріли з КАБів, РСЗВ та артилерії. Були безуспішні спроби ДРГ прорвати кордону, повідомив голова Харківської обласної державної адміністрації Олег Синєгубов у Телеграм-каналі.

"Збройні сили України впевнено тримають позиції: не втрачено жодного метра. Угрупування противника не становить загрози для Харкова, його сил вистачає лише для провокацій на північному напрямку. Усі органи влади працюють, перебувають на місцях та виконують свої обов‘язки.

"Закликаємо цивільне населення прикордонних населених пунктів бути в укриттях, адже для ворога немає різниці завдавати ударів по військовій інфраструктурі чи по цивільним беззбройним людям", - наголосив Олег Синєгубов.

Він повідомив, уночі окупанти атакували Харків. Також він розказав про обстановку на Харківщині.

Нагадаємо, мета боїв навколо Часового Яру полягає не в тому, щоб утримати кожен сантиметр землі, а в тому, щоб не дати російській армії просунутися далі територією України і захопити її головні міста — Харків, Дніпро, Одесу та Київ. Сповільнення російських військ на Донбасі має вирішальне значення.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости