З Вовчанської громади на Харківщині почали масово евакуювати людей

З міста Вовчанська та навколишніх населених пунктів на Харківщині відбувається евакуація населення через масовані обстріли російських окупантів. Влада, поліція та волонтери спільно допомагають людям виїжджати. Про це у коментарі «Громадському радіо» повідомив голова Вовчанської МВА Тамаз Гамбарашвілі.

«Зараз ми евакуюємо населення. Основна маса людей виїжджає своїм транспортом. Але водночас разом з гуманітарним центром ми організовуємо вивіз тих місцевих у кого немає своїх автівок. Спільно з волонтерами і поліцією працюємо. Вивозимо з Вовчанська і ближніх населених пунктів», — сказав очільник адміністрації.

Евакуація відбувається тому, що наразі російська армія масовано обстрілює місто: «Місцеві кажуть, що такого обстстрілу ще не бачили. Тому зараз у Вовчанську небезпечно знаходитись. З третьої ночі летять КАБи, артилерія, з РСЗВ обстрілюють».

Нагадаємо, російські окупанти посилили обстріли на північному напрямку. Передусім противник завдає ударів по місту Вовчанськ у Чугуївському районі Харківської області. Усю ніч тривали обстріли з КАБів, РСЗВ та артилерії. Були безуспішні спроби ДРГ прорвати кордону.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости