На Київщині чоловік зі зброєю напав на поліцейських. ВІДЕО

На Київщині затримали чоловіка, який в Броварах, кидався і погрожував зброєю поліцейським, зараз він знаходиться за ґратами. Про це повідомляє поліція Київської області.

Увечері 8 травня 50-річний чоловік вчиняв хуліганство у закладі у нетверезому стані. Коли поліцейські прибули на виклик, чоловік продовжив вчиняти хуліганські дії, став кидатись на поліцейських, в решті дістав зброю та погрожував правоохоронцям.

У чоловіка вилучили зброю та затримали його.

Слідчі оголосили затриманому підозри у скоєнні злочинів, передбачених ч. 3 ст. 296, ч. 1 та 2 ст. 345 ККУ. Зараз він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання, найближчим часом суд обере затриманому запобіжний захід.

За інформацією правоохоронців, фігурантом є раніше судимий місцевий мешканець. Йому оголосили підозри за хуліганство, погрози вбивством поліцейському та нанесення тілесних ушкоджень поліцейському. За цими статтями Кримінального кодексу йому загрожує до пʼяти років позбавлення волі.

Раніше повідомлялося, що група цивільних напала на військовослужбовця територіального центру комплектування (ТЦК) у Чернівецькій області, той відкрив вогонь, стріляв в землю.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости